logo
 
 

Proizvodi

     
>
  SmartPOS
program za maloprodaju
>
  TradIS
ERP za trgovinska preduzeća
>
  Logosoft WMS
magacinsko poslovanje
>
  SmartSMS
slanje masovnih SMS poruka
>
  SMS Loyalty
program za akcije i popuste
 

TradIS Knjigovodstvo - poslovni program za knjigovodstvo

TradIS Knjigovodstvo je kompletan program za vođenje robnog i finansijskog računovodstva preduzeća. Ovaj program za knjigovodstvo je dizajniran namenski prema potrebama trgovinskih preduzeća.


TradIS Knjigovodstvo omogućava automatski unos i obradu podataka iz maloprodaje i veleprodaje preduzeća. Povezan je i potpuno kompatibilan sa ERP programom za vođenje preduzeća TradIS, kao i sa programom za maloprodaju SmartPOS. To znači da se svaka poslovna promena u ovim programima prenosi u TradIS Knjigovodstvo u kojem se vrši dalja obrada tj knjiženje.

Sve funkcionalnosti TradIS Knjigovodstva su organizovane u četiri grupe funkcija: Robno poslovanje, Finansijsko poslovanje, Izveštaji i Administracija.

Robno poslovanje
Ovaj skup funkcija omogućava rad sa robnim dokumentima koji su najčešće napravljeni u ERP-u (TradIS) ili programu za maloprodaju (SmartPOS).  

Podržani su sledeći robni dokumenti: Kalkulacija, Ulazna faktura, Nivelacija, Obračun, Dnevni pazar, Otpremnica, Interna otpremnica, Otpis, Višak/Manjak, Faktura, Avansna faktura, Knjižno pismo, Povraćaj dobavljaču, Radni nalog, Trebovanje i Predajni list.
Finansijsko poslovanje
Ovo je najaktivniji skup funkcija, u njemu se vrši knjiženje i kreiraju promene kako u robnom, tako i u finansijskom knjigovodstvu.
 
U ovoj grupi se nalazi evidentiranje troškova, prometa blagajne i tekućih računa, kursnih lista, automatsko knjiženje, periodična knjiženja, pregled glavne knjige i naloga za knjiženje, automatsko zatvaranje stavki, kreiranje budžeta.
Izveštavanje
Izveštaji su po sadržaju podeljeni u dve veće grupe: Robni - koji prate promene u robnoj evidenciji i Finansijski - koji odražavaju promene u finansijskim karticama.
 
Robni izveštaji: Stanje zaliha, Magacinska kartica, Knjiga dokumenata, KEPU/ Trgovačka knjiga, Promet po artiklima, Knjige PDV, Poređenje GK i knjiga PDV, Poređenje zaliha ERP-Knjigovodstvo, Poređenje faktura ERP-Knjigovodstvo.
 
Finansijski izveštaji: IOS, Analitička kartica, Sintetička kartica, Salda sintetičkih konta, Pregled po Radnim Jedinicama, Pregled troškova po RJ, Pregled pazara, Pregled obaveza, Pregled Troškovi-Budžet, Pregled sindikalne prodaje, Dnevnik knjiženja, Zaključni list, Izvoz datoteka za poreski organ, Bilansi.
Administracija
Ova grupa funkcija služi za unos i promena osnovnih podataka koji su neophodni za funkcionisanje programa.

Obuhvaćene su sledeće kategorije: Poslovni partneri, Radne jedinice, Podela radnih jedinica, Modeli knjiženja, Kontni plan, Vrste naloga, Definicija bilansa, Vrste rasknjižavanja, Konta za kontrolu i obračun, Opšti žiro računi za knjiženje izvoda, Model i PNB/Konto i RJ, Grupe konta, Spajanje poslovnih partnera, Zaključavanje perioda.
Automatsko knjiženje
Knjiženje poslovnih promena se jednostavno podešava tako što se za svaku vrstu promene/dokumenta kreiraju modeli za knjiženje. Ovi modeli omogućavaju da se poslovne promene automatski knjiže što dosta ubrzava ceo proces. Naravno, pored automatskog moguće je i ručno knjiženje.
E-banking
Omogućen je i uvoz izvoda iz e-bankinga i samim tim kreiranje izvoda sa svim stavkama i njihovo automatsko knjiženje.
Pogledajte Reference
 

Za više informacija

     
  Pozovite nas:
011 26 91 886
  Pišite nam:
info@logosoft.rs
     

TradIS nam je rešio mnoge probleme, posebno u knjigovodstvu. On ima tu mogućnost da mu se automatski šalju sva potrebna dokumenta, i tamo se knjiže. Uz to, podržava devizno poslovanje, kao i rad više pravnih lica pod jednom „firmom“. U njemu je kreiranje dokumentacije vrlo jednostavno. To je nešto što nam se odmah dopalo i zbog čega ga ne menjamo već godinama. A i zašto bismo, kad bolji još nismo videli... Dalje

Dejan Stanisavljević, direktor
Sting


 

 

Copyright © LOGOSOFT.d.o.o. Sva prava zadržana.
Bulevar Milutina Milankovića 110, 11070 Novi Beograd | 011/ 2691 886, 3015 193

Microsoft Certified Partner